23 груд. 2013 р.

Знайшов себе на Майдані :)



       Один з френдів на Фейсбуці обурився через виступ Яшина, який пропагував на Майдані російську ідею, й виклав, як доказ, відео. Я пам’ятаю той виступ, був якраз на Інститутській,  серед людей, що потрапили в кадр. Придивився й знайшов себе з перших же кадрів. Справа біля урни. Стою, слухаю промову й курю — у світло-рудій куртці, чорних джинсах і невеличкій сумці через плече. Потім з'являюся в інших кадрах — спроквола переходжу вулиця справа наліво й розшаровуюся серед людей.

     Треба нарешті таки треба позбутися звички горбитися й трохи "волочити ногу"! Мені себе збоку не видно, а риса така є, казали.
     А в цілому, все чудово. Збережу на пам’ять.
     "Російський блок" промов тоді всі нормально сприйняли, а запис виступу Новодворської взагалі пішов "на ура". Будь-ласка побудуйте вільну Україну, й це нам дозволить побудувати вільну Росію. Щось таке. Й попросила, щоб на своєму "шляху вперед" ми не забули про Тимошенко. "Ни одна победа не стоит слезинки забывчивой женщины".
     Над Майданом, пам’ятаю, було чисте синє небо, ясно світило сонце. На душі було спокійно.

      Так гарно сьогодні, — говорив зі сцени ведучий, "ді-джей" ще того, Померанчевого Майдану. — Не знаю, як буде потім, але зараз гарно!
     

Немає коментарів:

Дописати коментар