15 квіт. 2019 р.

Слуга народу

     Не здивуюся, якщо через якийсь час автор і режисер телесеріалу "Слуга народу" росіянин О.Кірющенко, художній керівник Театру Комедії в Москві, отримає високу нагороду з рук Путіна.
     Знищити Україну одним серіалом!..
     Герой Росії, не менше.
     Хоча заслуга в тому не так режисера, як команди гебешних мозкоправів, які впровадили в життя передові технології зомбування населення.

     Кому і як прийшла в голову ідея висувати Зеленського в президенти, невідомо, але ось номер 95 Кварталу, десь так початку 2017-го, - це відео, до речі, зараз люто видаляться с усіх соцмереж:


     Пізніше, в тому ж 2017-му році, Юлія Тимошенко в одному з інтерв'ю висловила, зокрема,  таку думку: "Готується новий кандидат (на президентські вибори) від об'єднаної олігархії.. Абсолютно нова людина, яка не має жодного зеленого уявлення ні про економіку, ні про політику, фінанси, кризу, війну .. Їм потрібна повна маріонетка в руках - болванчик, який буде займати посаду..."



     Й так, як рашня створити нічого не здатна, лише кномуніздимти, то ідею серіалу, сюжетну послідовність, й саму назву вкрали з сатиричного роману Василя Рудика "Слуга народу", що був виданий у Вінниці в 2001 році. Головний герой там Безродько, тож викрали ім'я в українського поета Василя Івановича Голобородька. Ну й далі вже сценаристи й усілякі-різні креативщики приладнали все до свого - взрощення в мізках "жителів екрану" образу "народного президента". Й продажна українська медійна братія, політологи-соціологи, з ольгінською ботофермою на додачу, - в допомогу.
      Й маємо те, що маємо.
            

Немає коментарів:

Дописати коментар