24 квіт. 2014 р.

Загарбники загарбників

    Дивні діла відбуваються. Зранку вийшов в інтернет узнати, як просувається славна АТО. Скільки міськрад звільнили, скільки терористів знешкодили. 
     Бачу й справді: звільнили Маріупольську міськраду! Здивувало, що провідні сайти не подали про це інформацію, хоча щодо нападу на склади в Артемівську зреагували всі.
 
     В Твіттері знайшов повідомлення місцевого сайту 0629.com.ua. З’ясувалося, що вранці близько 3-4 години "группа неизвестных" увірвалася в мерію й почала бити "захватчиков" битами. "Захватчики" викликали міліцію (!). Міліція приїхала й почала всіх бити підряд. Повідомляється про розбиту камеру й 5 постраждалих "захватчиков мерии", тільки не зрозуміло, малися на увазі "захватчики" чи "захватчики захватчиков". На 4 поверсі забарикадувалися хтось із "захватчиков захватчиков".
     Периметр мерії оточили озброєні правоохоронці, але невдовзі стали пропускати всіх охочих. Охочі кричали бійцям внутрішніх військ кричали: "Позор!". О пів на восьму лідер місцевих сепаратистів зі сходів мерії заявив, що напад було відбито.     Невдовзі представники ДНР разом з міліцією вивели під руки того самого "захватчика захватчиков", що забарикадувався, й провели по "коридору позора". По факту нападу на "захватчиков" "захватчиков мерии" порушено кримінальну справу за нанесення легких тілесних ушкоджень. Розпочалися переговори представників місцевої влади, сепаратистів (ДНР) і правоохоронців. В мерії "захватчикам" (не тим, що "захватчики захватчиком", а тим, що просто "захватчики") виділено два кабінети. 
     На завершення Аваков у фейсбуці повідомив, що "мэрия освобождена для нормальной работы. Высока роль гражданских активистов. МВД налаживает процесс нормального функционирования".
     Станом на 11.20 над мерією знову підняли російський прапор.



Немає коментарів:

Дописати коментар