9 черв. 2013 р.

"Полові" проблеми

     З дружиною в мене все гаразд. У мене проблеми з підлогою.
     Нещодавно з-від щілини між стіною й підлогою виросли два білих гриби. Не "боровики", ні,  — дві біленькі поганки на тоненьких ніжках.
     Попри те, що ми в сім’ї шанувальники грибів, навіть мухоморів і поганок, про що свідчать знімки в цьому блогові, — довелося кинутися на кухню за ганчіркою й рішуче винищити "грибне царство".

     А тут у мурашок відбулася важлива подія — відокремлення "цариць" й облаштувння нових колоній.
     Й побажав би їм щастя й процвітання та нових місцях, та сіла  дружина до столика займатися своїми бісерними штучками, як раптом —  схоплюється на ноги, відсовує крісло, а на підлозі в кутку мурашки повним ходом облаштовують собі побутовий комфорт.  Під батареєю розрослася якась зеленувата пліснява, вони обсіли її з усіх боків, — напевно, виточували якусь для себе поживну й цілющу речовину. Й діловито бігали туди-сюди з щілини в підлозі й ув щілину.
     Я кинувся за тією ж гінчіркою, витер плісняву разом з мурашками, вмикнув пилосос й обробив щілину, зрештою, побризкав їх життєву територію спреєм від комарів, який виявився під рукою, — одне слово, влаштував їм локальний апокаліпсис.
     Ехе-хе...
     Воювати з грибами й мурашками — це, звичайно, добре, але краще було б зробити ремонт у будинку. Помітняти вже нарешті стару дощату підлогу.
     Сиджу собі й розглядаю зразки паркетної дошки, інженерної дошки, масивної дошки, терасної... штучного паркету, художнього паркету... Пробкової підлоги, ламінату, мармолеуму, плинсусу дерев’яного, плинтусу пластикового, й як останній цвяшок у мою поранену грибами й мурашками душу — різні варіанти дерев’яних і пластикових поріжечків. У мене при вході лінолеум на поріжечку віддерся й постійно доводиться вимітати звідти сміття... протирати пил...
     Розглядаю різні варіанти дизайну інтер’єру кімнат і думаю про те, — як не візьмуся за голову й не зроблю вдома ремонт — в мене справді можуть початися "полові" проблеми. Тільки не з підлогою, а з дружиною. 

1 коментар:

  1. Ото так виглядає, що й Вас не минула спокуса підзаробити на рекламі. Даруйте, але це тренд останніх років - у блозі допис на якусь тему, і в останньому абзаці: "... а, до речі, - ось вам посилання, там такий вибір... а ціни такі...".
    А довіра до блогу... вже не така.

    ВідповістиВидалити