8 бер. 2014 р.

Питання життя й смерті "легітимного"

     Так де ж Віктор Федорович? Чому не показують нам дорогого нашого (в прямому й переносному сенсі) колишнього президента? Хай би в лікарняній палаті. 
     У мене є велика підозра, навіть впевненість, що не покажуть. Тому що Янукович умер в кардіологічному центрі в Ростові-на-Дону в ніч з 3 на 4 березня. 
     Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав 
Михайло Лебідь:
     "Умер Янукович. Только что об этом по телефону мне сказал друг из Ростовского Кардиоцентра. Яныка привезли туда около 11 ночи 3 марта с середечным приступом, а через час он умер."     

     Й через кілька днів, після того, як Путін повідомив, що бачив його живим і здоровим, Михайло написав: 
     "Янукович Шрёдингера (и жив, и мёртв одновременно).
     Вот вы верите Путину? Этому безумному парню, который чуть не начал Третью мировую? Придворные которого врут, будто в Крыму погибли российские граждане, чтобы в глазах своего электората легализировать военную операцию?
     Лично я ему не верю ни капли. А вот другу, который теперь рискует не просто работой, но жизнью, наоборот верю.
     Путин видел Яныка живым икс дней назад? Так предъяви тогда его говорящее и дышащее тело на какой-нибудь пресс-конференции в том же Ростове! И пусть тело само докажет, что живо. А заодно пусть объяснит, какого лешего оно [тело] придумало себе незаконные полномочия просить военной помощи на территории Украины у Российской Федерации.
     Короче, Вова, тело в студию!
     В самом деле! Не инсценировать же мне свои похороны, чтобы проверять, дышит ли Янык, и течет ли у него из носа :)." 
     Я теж вважаю, що Януковича вже нема серед живих. Чи був на другій прес-конференції в Ростові-на-Дону його двійник, чи був його виступ записаний раніше, то справи не змінює. Помер Віктор Федорович. Вірніш, його вбили.
     Приховують же його смерть з кількох причин. І головна з них - російським "колегам" потрібно кілька днів, щоб перевести на себе кілька десятків мільярдів долларів нечесно зароблених з західних банків і офшорів. Звідки ж взяли шифри й коди? У цьому зв’язку принагідним було б обстеження тіла Януковича на предмет наявності слідів тортур. Ну, може, це вже й перебір. Достатньо й укола "сироватки правди". Розумію, що ця теорія вже трохи відгонить шизофренією. Але що не є шизофренічним в світлі останніх подій? Я вже нічому не здивуюся.
     
     P.S. Даремно Федорович в Росію подався. Даремно. Йому було б значно безпечніше взяти й просто на Майдан, ну, може, з двома-трьома охоронцями на випадок, якщо Тетяну Чорновол здибає. Полаявся б трохи, посперечався, - й, може, до чогось би й домовився. Але я абсолютно впевнений у тому, що й пальцем би його ніхто не зачепив. А так - попав як "кур в ощип" до московських "друзів".

Немає коментарів:

Дописати коментар