12 груд. 2014 р.

З приводу зустрічі Купола з Моторолою

     Та зрозумійте ж нарешті — не було ніякої «зустрічі», ніяких «переговорів», ніякого «братання». Бійців повезли на ротацію в АП через сепарский блок-пост.
     Чому саме такою дорогою?
     Були домовленості армійського начальства (ген. Пушняков) з терами під «слово русского офицера» й під контролем ОБСЄ. На виконання «мирного плану».
     Й, напевне, Купола попередили, щоб поводився тихо.
     А як же інакше?

     Комбат був поставлений в таку ситуацію. Якби рипнувся, бійців могли перестріляти або взяти в полон. Ну, раз там було ОБСЄ, — розвернути й відправити назад.
     Безумовно, вся історія — що відбулося насправді й як було подане на російському телебаченні — це чергова провокація рашистських пропагандонів при потуранні ОБСЄ і ненавмисному (по дурості) чи навмисному сприянні нашого армійського начальства, яке з російським — переважно одна плоть і кров. Пригнали раша-тв і вичавили з ситуації все, що могли.
     Чи потрібно звинувачувати Купола?
     Він поводив себе по ситуації.
     Так, потиснув Моторолі руку. Так, промовчав, коли той з пафосом звинувачував його в тому, що чинив сам. Так говорив про «братовчивчу війну», про «хворих» (на голову?) в аеропорту, про «мирову», — про що можна було й промовчати.
     Купол поводив себе як дипломат. Він хитрував. І виконав завдання. 
     От, наприклад, Парасюк, — він герой і народний депутат, він побував у полоні. Якби раша-тв зафільмували його там — ще невідомо, як би відреагувала на його слова й поведінку спільнота диванних патріотів. Безумовно, він хитрував, брехав і викручувався.
    Питання потрібно задавати генералам.

Немає коментарів:

Дописати коментар