18 груд. 2014 р.

Терористи обшукують наших бійців перед Донецьким аеропортом

      Пройшла інформація, що машини з українськими бійцями заходять чи виходять з Донецького аеропорту через блок-пости терористів. Там їх шманають й перевіряють на предмет того, щоб провозили з собою не більше одного рожка патронів. Як видно на фото, Моторола обшукує "кіборгів" особисто.
     Отака херня, малята.

     Уявив собі, що 18-20 лютого менти перекрили підступи до Майдану й стали перевіряти, щоб протестувальники проносили не більше однієї шини й двох каменюк.
     А що?
     Були б януковичі хитрішими, то запропонували б "мирний план". Й у певних би межах легалізували Майдан. Могли й представників ОБСЄ запросити...
     Російські пропагандисти, напевне, вважать себе дуже розумними. Як видно, "зустріч" комбата Купола з Моторолою була лиш першим ланцюжком хитрої багатоходівки задля моральної перемоги над українською армією. Бо не так важлива військова перемога — втримані позиції чи захоплені міста, — як перемога моральна.
     Після Іловайська в росіян була моральна перемога. Наші війська, маючи чисельну перевагу, відступили від кількох батальйонно-тактичних груп, залишаючи техніку й ящики з ракетами. Наших бійців у полоні примушували скакати.
     Але кількамісяна оборона Донецького аеропорту виявила нашу моральну перевагу. Наших бійців стали називали "кіборгами".
     А тепер канал Россия з чуйністю розповідає про "киборгов, которые несколько последних месяцев прятались по подвалам терминалов, а теперь благодаря доброй воле ополчения ДНР выходят потрёпанными, но живыми через кпп батальона Восток..."
     Але не хотілося б закінчувати на такому настрої. 
     Якщо згадати, то всі три місяці Майдану — це суцільна поразка. Усю дорогу наших били, катували, вбивали. Почався Майдан з побиття студентів, продовжився з побиття на Банковій. Беркутівець фотографувався, наступивши ногою на побитого майданівця, що розпластався на промерзлій бруківці, в той час, як мільйонний натовп за кількасот метрів скандував: "Ре-во-люція". Ну яку-таку перемогу можна пригадати? Ну, може, що 11 грудня під КМДА Беркут облили крижаною водою й примусили відступити. Ну, може, під Свяшинським РВВС примусили зняти маски. Але тоді ж розбили голову Луценку й відправили в лікарню... 18 лютого Самооборону розгромили в Маріїнському парку й на Інститутський, в результаті — кількатисячний натовп стрімглав тікав донизу, на Майдан... Й 20 лютого — це розстріл беззбройних протестувальників...
     Суцільні поразки, а в цілому — перемога.
     Тож якими розумними себе не вважали московські диригенти подій, але від Бога вони не розумніші.     
           
      

Немає коментарів:

Дописати коментар